آموزش طرز تهيه سمبوسه پيتزايي بسيار خوشمزه
آموزش آشپزي و دستور تهيه سمبوسه پيتزايي در منزل
مواد لازم سمبوسه پيتزايي
گوشت چرخ شده »»» ۲۰۰ گرم
قارچ »»» نيم كيلو
پياز »»» ۱ عدد
رب »»» ۱ قاشق
فلفل دلمه اي »»» ۱ عدد
پنير پيتزا »»» ۱ بسته
ادويه جات »»» به مقدار كافي
طرز تهيه سمبوسه پيتزايي
ابتدا براي درست كردن سمبوسه پيتزايي تمام مواد را در مايتابه اي تفت دهيد.
به اين روش كه در ماهي تابه چند قاشق روغن مي ريزيم و پياز را خرد مي كنيم. كمي كه با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ كرده را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم.
بهتر اين است كه ده دقيقه اي گوشت و پياز روي حرارت ملايم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ ها را به شكل دلخواه خرد مي كنيم و به همراه فلفل دلمه نگيني خرد شده، به گوشت و پياز اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم.
قارچ ها كه گرفته شد و در اصطلاح سبك شد، رب گوجه را در گوشه اي از تابه كمي تفت مي دهيم و با كل مواد مخلوط مي كنيم. نمك و آويشن را هم اضافه مي كنيم. فقط دقت داشته باشيد كه آويشن را زياد استفاده نكنيد، چون مقدار بيش از حد آن در غذا تو ذوق مي زند.