آموزش طرز تهيه پاته مرغ و قارچ بسيار خوشمزه در منزل
آموزش آشپزي و دستور تهيهپاته مرغ و قارچ در منزل
مواد لازم پاته
آرد گندم ♦∇♦ ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ♦∇♦ ۱ عدد
كره ♦∇♦ ۸۰ گرم
نمك ♦∇♦ نصف قاشق
رو غن زيتون ♦∇♦ ۲ قاشق
آب سرد ♦∇♦ ۶ قاشق
مواد داخل پاته
سينه مرغ خرد شده ♦∇♦ ۱ سينه كامل
هويج پخته خرد شده ♦∇♦ ۲ عدد
قارچ سرخ شده ♦∇♦ نصف پيمانه
نخود سبز پخته ♦∇♦ نصف پيمانه
پياز خرد شده ♦∇♦ ۱ عدد
كره ♦∇♦ ۵۰ گرم
نمك و فلفل ♦∇♦ به ميزان لازم
مواد سس پاته
كره ♦∇♦ ۵۰ گرم
آب مرغ ♦∇♦ ۱ پيمانه
آرد گندم ♦∇♦ ۲ قاشق
شير ♦∇♦ ۱ پيمانه
نمك و فلفل ♦∇♦ به ميزان لازم
طرز تهيه پاته
در يك تابه تفلون ابتدا پياز را با كره تفت داده تا نرم شود. سپس سينه مرغ را اضافه نماييد و بعد هويج را اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد قارچ و نخود سبز را اضافه كنيد و كمي دوباره تفت دهيد و بعد سس را داخل آن بريزيد و از روي حرارت برداريد و هم بزنيد تا همه مواد خوب با سس مخلوط شوند. اين مخلوط را در ظرف نشكن يا سفالي بريزيد. خمير را به شكل در ظرف با وردنه باز كنيد و روي مواد بگذاريدو كمي فشار دهيد. سپس اطراف آن را با دست به شكل دالبر در آوريد. مقداري از باقيمانده خمير را به شكل نوارهاي باريك و ضربدر روي خمير بگذاريد. در آخر روي خمير را زرده تخممرغ وروغن مايع بماليد و در طبقه وسط فر، كه از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايد، به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد. روي خمير بايد طلايي رنگ شود.
طرز تهيه سس
آرد را در آب مرغ و شير حل نماييد، سپس روي حرارت ملايم قرار داده و هم بزنيد تا مواد كاملا غليظ شود و به غلظت فرني برسد، سپس ظرف را از روي حرارت برداشته. در همين حالت كره را به مواد اضافه كنيد، سپس نمك و فلفل آن را اندازه نماييدو سس را كنار بگذاريد.
طرز تهيه خمير
آرد و نمك را درظرفي ريخته، نصف آب و زرده تخممرغ را كم كم به آرداضافه نماييد. كره و روغنزيتون را با آرد خوب مخلوط كنيد. با نوك انگشتان و به آرامي خمير را ورز داده. اگر خمير خيلي سفت بود، كم كم مابقي آب را نيز اضافه كنيدتا انداره اي كه خمير لطيف، صاف و يك دستي شود. سپس خمير را داخل كيسه فريزربگذاريد و در جاي گرم به مدت يك ساعت قرار دهيد تا خمير وربيايد. سپس خمير را به شكل مستطيل باز كرده و سه لا تا ميزنيم و دوباره خمير را عمودي به طرف خود قرار ميدهيم و مجددا آن را به شكل مستطيل باز كنيد و سه لا تا ميزنيم. يكي، دو بار اين عمل را انجام ميدهيد تا خمير كاملا اماده شود.