آموزش طرز تهيه شيره خرما خوشمزه به دو روش خانگي و صنعتي 

شيره خرما,طرز تهيه شيره خرما,دستور تهيه شيره خرما

 آموزش آشپزي و دستور تهيه شيره خرما در منزل

ترشي خرما,طرز تهيه ترشي خرما,دستور تهيه ترشي خرما

مواد لازم شيره خرما

خرماي بدون هسته به مقدار دل خواه
آب جوش به مقدار وزن خرما

ترشي خرما,طرز تهيه ترشي خرما,دستور تهيه ترشي خرما
شيره خرما,طرز تهيه شيره خرما,دستور تهيه شيره خرما
طرز تهيه شيره خرما

خرماها را ابتدا شسته و از وسط نصف كنيد و هسته آن ها را جدا كنيد و در يك قابلمه ريخته و روي آن آب جوش بريزيد و بگذاريد نيم ساعت بماند.

بعد از نيم ساعت قابلمه را روي حرارت گذاشته و اجازه دهيد آب به جوش بيايد.
وقتي آب جوش آمد زير شعله را كم كنيد و بگذاريد ۵ دقيقه بجوشد تا  خرما ها نرم شوند.

پخت را تا زماني ادامه بدهيد تا خرماها كاملا نرم شود.
سپس قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد نيم ساعت ديگر خرما ها در همان آب بمانند.

بعد از اين مدت خرماها را در صافي ريخته و با دست آرام آرام فشار دهيد تا شيره جدا شده و از صافي خارج شود.

دقت كنيد كه گوشت و پوست خرما از صافي رد نشود.
حال شيره را دوباره روي حرارت بگذاريد تا آرام آرام بجوشد و غليظ شود.

در اين مدت بايد شيره را مدام هم بزنيد تا ته نگيرد.

ترشي خرما,طرز تهيه ترشي خرما,دستور تهيه ترشي خرما
شيره خرما,طرز تهيه شيره خرما,دستور تهيه شيره خرما
نكاتي براي طرز تهيه شيره خرما

 خوب است براي تهيه شيره خرما از خرماهاي شيره دار استفاده كنيد. استفاده از خرماي بدون شيره و خشك زياد براي اين كار مفيد نيست.
دقت كنيد اگر خرما خشك باشد مدت زمان پخت طولاني تر خواهد شد.

 اگر غلظت شيره خرما كم باشد زود كپك مي زند ، بنابراين سعي كنيد يا غلظت شيره را بيشتر كنيد و يا اينكه به مقدار كم تهيه كنيد.
اين شيره را در جاي خشك و خنك و در ظرف در بسته مي توانيد تا يك سال نگه داريد.
ممكن است رنگ شيره خرماي خانگي اندكي تيره تر از رنگ معمول آن باشد.

ترشي خرما,طرز تهيه ترشي خرما,دستور تهيه ترشي خرما

آموزش طرز تهيه شيره خرما خوشمزه به دو روش خانگي و صنعتي 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.