آموزش طرز تهيه قيمه نجفي بسيار خوشمزه

۷ بازديد ۰ نظر

آموزش طرز تهيه قيمه نجفي بسيار خوشمزه

قيمه نجفي,طرز تهيه قيمه نجفي,دستور پخت قيمه نجفي

 آموزش آشپزي و دستور تهيه قيمه نجفي در منزل

قيمه بادمجان,طرز تهيه قيمه بادمجان,دستور پخت قيمه بادمجان

مواد لازم  قيمه نجفي

گوشت گوسفندي بدون استخوان ∴∗∴ ۲۵۰ گرم

نخود ∴∗∴ ۱۵۰ گرم

پياز ∴∗∴ يك عدد

رب گوجه ∴∗∴ سه قاشق

زعفران آب زده ∴∗∴ پنج قاشق

كره ∴∗∴ ۵۰ گرم

دارچين ∴∗∴ به مقدار لازم

زرد چوبه ∴∗∴ به مقدار لازم

نمك و فلفل ∴∗∴ به مقدار لازم

قيمه بادمجان,طرز تهيه قيمه بادمجان,دستور پخت قيمه بادمجان

قيمه نجفي,طرز تهيه قيمه نجفي,دستور پخت قيمه نجفي

طرز تهيه قيمه نجفي خوشمزه

گوشت را به همراه پياز نمك و فلفل وكمي زردچوبه كاملاً بپزيد تا كم آب شود. براي بهتر له شدن گوشت مي توانيد از زودپز هم استفاده كنيد.

نخود را حداقل ۱۲ ساعت بخيسانيد و كاملاً بپزيد و به گوشت كم آب شده اضافه نماييد تا كامل جا افتاده شود.

رب را در كره تفت داده سپس به مواد گوشتي اضافه نمك و فلفل را اندازه كرده به همراه دارچين وزعفران دم كرده و اضافه كنيد و با استفاده از گوشت كوب مواد را بكوبيد (مانند گوشت كوبيده).
اين خورش  خوشمزه را مي توانيد  با برنج سفيد ميل كنيد.

قيمه بادمجان,طرز تهيه قيمه بادمجان,دستور پخت قيمه بادمجان

قيمه نجفي,طرز تهيه قيمه نجفي,دستور پخت قيمه نجفي
چند نكته براي قيمه نجفي
اين غذا پس از پختن  بايد كاملا له له و يك دست شود.
مي توانيد با گرد ليمو كمي چاشني به اين خورش خوشمزه اضافه كنيد.

قيمه بادمجان,طرز تهيه قيمه بادمجان,دستور پخت قيمه بادمجان

آموزش طرز تهيه قيمه نجفي بسيار خوشمزه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.